Wij zijn op zoek naar gezellige medewerkers (vanaf 16 jaar) die van aanpakken weten. Vanaf maart zijn wij weer open!
Werken bij Mariola is een leuke bijbaan naast je studie en valt ook zeker goed te combineren met je hobby’s of wekelijkse training, wij proberen zoveel als mogelijk naar vaste werkdagen en tijden te streven.

Wie zoeken we?
Mariola is open van maart tot en met medio oktober. Het is fijn als je in de buurt van onze ijssalon woont. Je bent super gemotiveerd en wil ook graag de handen uit de mouwen steken. Een goede opleiding is mooi, maar veel belangrijker vinden wij werklust en een goede inzet. Je hebt geen moeite om een aantal overuren te maken en om jouw weekend bij grote ijsdrukte in geval van nood op te offeren. Je kunt goed in teamverband werken en je vind dat ook leuk. Een goede omgang met je collega’s en onze gasten is voor ons erg belangrijk. Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen must.

Functieomschrijving
Jij staat op de mooiste plek binnen het bedrijf, namelijk achter de ijsvitrine oog in oog met de klant en al het heerlijke ijs. Je schept het ijs, maakt milkshakes en geeft informatie aan onze klanten. Je werkzaamheden zullen voor het grootste deel bestaan uit het scheppen van ijs, maar naast ijs verkopen we ook ijscoupes, koffie en frisdranken e.d. Om de beste ijssalon van Almere-Haven te zijn en blijven moet alles er ook spic en span uitzien dus schoonmaak werkzaamheden horen daar dan ook zeker bij.

Wij vragen
Een flexibele instelling en je moet uiteraard schoon en hygiënisch kunnen werken. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een must. Duits en Engels is natuurlijk heel fijn. Verder is rekenen voor jou een makkie. We verwachten ook dat je klantvriendelijk bent en een teamspeler. Ook ben je niet bang en durf je verantwoordelijkheid te nemen.
Een goede beschikbaarheid in de vakanties en weekenden is wel een must.

Wij bieden
Een gezellig, vrolijk en gemotiveerd vast team aan ervaren krachten waar je mee werkt. Het is absoluut afwisselend werk en het is zeker een hele goede leerschool (staat denken wij heel goed op je CV). En natuurlijk snoep je mee van ons ijs

Hebben we je interesse gewekt? Download dan HIER ons sollicitatieformulier en stuur  deze met je motivatie via mail of geef hem af in de winkel. Ons emailadres is info@mariola.nl. Bel je liever? dat mag natuurlijk ook!