Ons Meeneemijs

Verkrijgbaar in hoorntjes voor kinderen, onze eigen kwaliteit hoorntje met de bekende M, bakjes en bekers in allerlei maten. Daarnaast kunt u bakken ijs meenemen in onze polystyreen verpakkingen die uw ijs zeker anderhalf uur goed houden voor uw reis naar huis. Deze hebben we van een halve liter tot zelfs bakken van 2 liter. Wij vullen ze voor u tot aan de rand met ijs, dus geen bolletjes maar netjes afgesmeerde bakken met uw favoriete smaken.IJstaarten

Wij hebben dagelijks een aantal taarten in diverse variaties staan. Deze ijstaarten zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. Een ijstaart is ook altijd te bestellen volgens de wensen die u daarin heeft. Onze semi freddo´s zijn er in een aantal vaste smaken en wat wisselende specials, probeer het eens. Een semi-freddo is een Italiaanse (bevroren) mousse bereid met suiker, room en opgeklopt eiwit. Onze coupes zijn er met noten, fruit, merenques, etc. en alles is in eigen keuken gemaakt. Ook aan onze kleine klanten is gedacht. Maandelijks is er een special passende bij het seizoen.

Allergie info

Allergie informatie met onderstaande symbolen vindt u in ons allergenen boek en bij onze ijssoorten op de pagina onze smaken. Kruisbesmetting zullen wij altijd trachten te voorkomen. We doen ons uiterste best, maar we kunnen echter niet geheel uitsluiten dat sporen van bepaalde ingrediënten (zoals b.v. noten) in onze producten terechtkomen. Bij twijfel kunt u zich wenden tot ons personeel.


Product Informatie

Gemiddelde calorieën van ons ijs  per 100 gr:
– Melkijs 170-210 Kcal
– Vruchtenijs 130-160 Kcal
– Diabetenijs melk 136 Kcal
– Diabetenijs vruchten 89 Kcal

Hoorns en wafels:
tarwebloem, tarwezetmeel, suiker, lecithine, plantaardig vet, zout, rijsmiddel, geur- en smaakstoffen.

Verpakkingsmateriaal
100% recycelbaar. Het is fijn als een ieder meewerkt aan een schoon milieu en alle lege verpakkingen zoals servetten en bakjes altijd in de daarvoor bestemde afvalbak te doen.