Ons Meeneemijs

Al ons ijs is verkrijgbaar op kinderhoorntjes, in bekers en kinderbekers of op ons eigen kwaliteit hoorntje met de bekende M!  Daarnaast kunt u ons ijs meenemen in onze polystyreen verpakkingen die uw ijs zeker anderhalf uur goed houden voor uw reis naar huis. Deze bakken hebben we van een halve liter tot zelfs bakken van twee liter. Wij vullen ze voor u tot aan de rand met ijs, dus geen bolletjes maar netjes afgesmeerde bakken met uw favoriete smaken.IJstaarten

Wij hebben dagelijks een aantal taarten in diverse variaties staan. Deze ijstaarten zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. Uiteraard kunt u ook een ijstaart bestellen voor een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld een verjaardag of bruiloft. Vraag ons naar de mogelijkheden. Ook maken wij heerlijke semi freddo´s in een aantal vaste smaken en wat wisselende specials. Probeer het eens. Een semi-freddo is een Italiaanse (bevroren) mousse bereid met suiker, room en opgeklopt eiwit. Onze ijscoupes zijn er met noten, fruit, merenques, etc. en alles is in eigen keuken gemaakt. Ook aan onze kleine klanten is gedacht. Maandelijks is er bovendien een special passende bij het seizoen.

Allergie info

Onze allergie informatie kunt u met de volgende symbolen vinden bij onze ijssoorten op de pagina "onze smaken". Kruisbesmetting zullen wij altijd trachten te voorkomen. In onze eigen ambachtelijke keuken vervaardigen wij onze producten met 100% aandacht, echter kunnen wij niet 100% uitsluiten dat producten (zoals noten) een kruisbesmetting veroorzaken. Bij twijfel kunt u zich wenden tot ons personeel.


Product Informatie

Gemiddelde calorieën van ons ijs  per 100 gr:
– Melkijs 170-210 Kcal
– Vruchtenijs 130-160 Kcal
– Diabetenijs melk 135 Kcal
– Diabetenijs vruchten 90 Kcal

Onze hoorns en wafels:
gemaakt van tarwebloem, tarwezetmeel, suiker, lecithine, plantaardig vet, zout, rijsmiddel, geur- en smaakstoffen.

Verpakkingsmateriaal
100% recycelbaar. Het is fijn als een ieder meewerkt aan een schoon milieu en alle lege verpakkingen zoals servetten en bakjes altijd in de daarvoor bestemde afvalbak doen.