koffie’s en lekkers

Koffies

Wat is een ijssalon nu zonder een heerlijk kopje Italiaanse espresso, cappuccino of latte macchiato? Wij zijn een door Illy gecertificeerd verkooppunt van overheerlijke koffie. Onze barista's maken graag een lekkere koffie voor u in de door u gewenste smaak. Ook serveren wij koffie varianten met ijs en diverse soorten Latte Macchiato. Al onze koffies zijn er ook to go!

Thee

Onze thee is van Ronnefeldt, deze thee is zo puur en verfijnd, dat moet je proeven, ruiken, voelen en dus ervaren. Wij serveren bij ons de varianten zwarte thee, groene thee en kruidenthee. Daarnaast kunt u bij ons ook een verse muntthee, verse gemberthee of kaneelthee drinken.

Milkshakes

Die hebben wij in vele varianten. Al vele jaren is deze in de Verenigde Staten geboren ijsdrank een absolute favoriet bij onze klanten.

Drinkt u hem op ons terras dan mag u iets extra's van ons verwachten!

Frisdranken

Wij serveren Pellegrino. SanPellegrino is een hoogwaardig natuurlijk mineraalwater dat op natuurlijke wijze uit een bron in Val Brembana stroomt. In de uitlopers van de Italiaanse Alpen, op het grondgebied van San Pellegrino Terme, in de buurt van Bergamo (Lombardije). Wij hebben diverse smaken in ons assortiment. Daarnaast kunt u bij ons een verse jus d órange drinken of een overheerlijk glaasje flevosap. Ook serveren wij Fanta, Bitter Lemon en Tonic evenals Coca Cola en Coca Cola Zero en Fuzetea. 

/>

Wat lekkers erbij

Wij serveren apfelstrudel, tiramisu, brownies, slagroomwafels en hebben vaak een wisselende special voor u. Ook is er een overheerlijke moelleux (chocolade lavacakeje). Alles met of zonder ons ijs.