Wij hebben een manier gevonden om u verantwoord van ons heerlijk vers gemaakte ijs te laten genieten. Via onze webshop kunt u uw bestelling voor een ijstaart, ijscoupe of literverpakking doorgeven tot 18.00 uur. Deze kunt u dan volgens afspraak ophalen van 14.00 tot uiterlijk 20.30 uur. We hopen jullie op deze manier toch een paar geluksmomentjes te kunnen bezorgen en bovenal ervoor te zorgen dat u uw ijs veilig kunt ophalen en er niet lang voor in de rij hoeft te staan!
Kom alsjeblieft de bestelling alleen ophalen, en houdt 1,5 meter afstand als je onverwacht toch even moet wachten.

Wilt u liever een bakje ijs bestellen? Ook dat kan tot 17.00 uur en is op te halen tot 20.00 uur, maar alleen telefonisch of via whatsapp 0653331543. Bestellen kan tot een uur voor het afhaaltijdstip.

Team IJssalon Mariola

Je bestelling is op te halen aan de zij ingang van ons pand aan de Meerstraat 1 (naast de telefoonwinkel).

Ontdooiadvies literbakken en ijstaarten:

Wij leveren de ijstaarten in een taartdoos. Wij adviseren een koelbox- of tas mee te nemen als u langer dan 30 minuten moet rijden. Uw ijstaart kunt u het beste tussen de 15-30 minuten buiten de koelkast zetten voordat u de ijstaart aansnijd. Het beste gebruikt u hiervoor een warm mes. Heeft u nog ijs over zet dat dan zo spoedig mogelijk weer terug in de vriezer.